A la carte
Voorgerechten
Carpaccio van rundvlees – € 18,00
Huisbereide garnaalkroketten – € 18,00
Sint-Jacobsvruchten met ganzenlever – € 24,00
Scampi’s met venkel en ricard – VG € 14,00 / HG € 24,00
Hoofdgerechten
Vis & schaaldieren
Vis van de dag – € 28,00
Reuze gamba’s in kruidenboter – € 32,00
Zeetong puur natuur met hoeveboter – € Dagprijs
Vleesgerechten
Ierse Agnus beef (2pers) – € 34,00 p.p.
Filet pur – € 34,00
Hertenkalf filet met warme groenten- € 36,00
Hazenrug met warme groenten- € 32,00
Sauzen naar keuze
Peperroom & champignonroom – € 3,50
Huisgeklopte bearnaise, truffel of blackwell – € 4,50
Desserts
Dame Blanche – € 9,00
Crème brûlée – € 9,50
Sabayon met vers fruit en bolletje vanille-ijs – € 16,00
Trio van de chef – € 16,00